Haluatko luoda

vahvemman brändin?

Meidän
missiomme

Netti on pullollaan valmiita logotuotteita kuulakärkikynistä kurahaalareihin. Erikoisosaamisemme piilee kyvyssämme kuunnella ja katsella yritystäsi niin, että osaamme auttaa valikoimaan tuotepaljoudesta juuri sinun tarpeitasi palvelevat liikelahjat – etsitpä sitten jotakin simppeliä tai jotain, mitä muilla ei vielä ole.

Näin
voimme auttaa

Työkalupakkimme muutama perusperiaate, joiden avulla nikkaroimme yrityksellesi tuotteet, joista saat mahdollisimman paljon apua ja iloa.

Vahvempi brändi

Yksinkertainenkin tavara riittää viestimään ja vahvistamaan yrityksesi brändiä, kun se on suunniteltu huolella ja ajatuksella juuri sinulle.

Henkilökohtainen ote

Suunnittelemme logotuotteet heijastamaan yrityksellesi tärkeitä ominaisuuksia ja arvoja, jotta ne kertovat asiakkaillesi juuri oikean tarinan. Jo kolmenkymmenen vuoden ajan olemme palvelleet jokaista asiakastamme ajatuksella ja yksilönä.

Käyttäjän iloksi

Tiedämme onnistuneemme työssämme, kun valikoimamme logotuotteet ilahduttavat asiakastasi niin arjen rutiineissa kuin seikkailuissakin, aamupalapöydästä tenniskentälle tai vaikkapa patikkaretkelle Lappiin.

Ekologisuus matkassa mukana

Muuttuvan maailman mukana on ekologisuudesta on tullut monelle erottamaton osa liiketoimintaa. Varmistamme, ettet joudu tinkimään yrityksesi arvoista takaamalla ympäristöystävälliset materiaalit sekä läpinäkyvät valmistusprosessit ja tavarantoimittajat.

Dog & Pony
Tiimi

John
Linnankoski

Kaivatessasi luovia ja innostavia ideoita mainos- ja liikelahjakampanjoihisi ota yhteyttä Johniin. Hän on monipuolinen alan osaaja, jolla on pitkä kokemus ja paljon tyytyväisiä asiakkaita ympäri Suomea.